Αισθητική προσώπου και σώματος

Αισθητική προσώπου και σώματος 2017-11-21T13:59:10+00:00

Project Description

Αισθητικός Βελονισμός

Αισθητικό lifting με βελονισμό

Αισθητική προσώπου με βελονισμό

Αντιμετώπιση της παχυσαρκίας με βελονισμό και εναλλακτικές θεραπείες 

Οι ολιστικές ιατρικές τεχνικές και ιδιαίτερα ο βελονισμός για την αισθητική του προσώπου (lifting προσώπου ρυτίδες, σφριγηλότητα, νεανικότητα, χαλαρό πιγούνι, , σημάδια ακμής, ακμή, γήρανση δέρματος), βασίζονται στο γεγονός ότι είναι μία θεραπεία που έχει συστηματική δράση.

Η τοπική δράση συνίσταται στην ανόρθωση των γραμμών του προσώπου και του οβάλ του, στην σύσφιξη και επίτευξη lifting μέσω ενεργοποίησης των μυικών ομάδων. Δια της κατάλληλης επιλογής των βελονιστικών σημείων, επιτυγχάνεται ενεργοποίηση των μηχανισμών αποτοξίνωσης, λεμφικού drainage, κινητοποίηση και ενδυνάμωση των μυικών ομάδων, αναδόμηση και σύσφιξη μέσω της επεμβάσεως πάνω στους μεσημβρινούς (ενεργειακά κανάλια).

Μπορεί να έχουμε αποτέλεσμα στην εμφάνιση του δέρματος, που αποκτά πιο νεανική, σφριγιλή υφή, ιδιαίτερη λάμψη και τονικότητα, καταπολεμάται η χαλάρωση και βελτιώνεται η συγκράτηση των υγρών και η ενυδάτωση. Τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά και διαρκούν.

Η τοποθέτηση των βελονών απαιτεί ειδική γνώση τεχνικών, χρειάζεται ιατρικό ιστορικό και επιλογή ιατρικού πρωτοκόλλου. Λαμβάνονται υπόψιν η ευαισθησία του δέρματος, η ποιότητα του και ακολουθούνται ειδικές τεχνικές για την αποφυγή αιματωμάτων και κακώσεων, δεδομένου ότι το δέρμα του προσώπου είναι ιδαίτερα ευαίσθητο. Χρησιμοποιούνται επίσης, τεχνικές μάλαξης ώστε να επιτυγχάνεται ευεργετικό αποτέλεσμα, π.χ. ειδικές τεχνικές για την ανόρθωση του βλεφάρου, για την λείανση των ρυτίδων, κλπ.

Επίσης, γίνονται μικροενέσεις ανώδυνες με ειδικού τύπου φάρμακα με την τεχνική του φαρμακοβελονισμού και κατάλληλοι συνδυασμοί ώστε ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και το ιατρικό πρόβλημα, να επεμβαίνουμε με στόχο την ίαση. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλα προβλήματα, όπως αλωπεκεία, τριχόπτωση, ακμή, ουλές ακμής, χειλοειδής (υπερπλαστικές ουλές).

Με παρόμοιο τρόπο οι τεχνικές αυτές εφαρμόζονται και για τα σωματικά προβλήματα, όπως απώλεια βάρους, μείωση τοπικού πάχους, κυταρρίτιδα, μείωση κοιλιακού λίπους, χαλαρό πηγούνι.

Χρησιμοποιείται και εδώ συστηματικός βελονισμός, τοπικός βελονισμός σε ειδικά σημεία που επιταχύνουν την τοπική μείωση του λίπους και την ανακατανομή του. Αυτό επιτυγχάνεται γιατί με την επέμβαση στους μπλοκαρισμένους  μεσημβρινούς αποκαθίσταται η ομαλή ροή της ενέργειας, ξεμπλοκάρεται η λέμφος και ευνοείται η αποσυμφόρηση των τοπικών προβλημάτων μειώνοντας το τοπικό λίπος

Το ίδιο αφορά την κυτταρίτιδα, η οποία είναι συστηματική νόσος, όπου ο οργανισμός χρησιμοποιεί τον συνδετικό ιστό ως κάδο απορριμάτων και τοξικών αποβλήτων.

Ο ασθενής παρακολουθείται ιατρικά, ενημερώνεται για τις διατροφικές του συνήθειες, δίνονται πρακτικές αποτοξίνωσης όλων των συστημάτων (ηπαττικό, λεμφικό, δερματικό, ουροποιητικό, κλπ). Υποστηρίζεται με ειδική φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, τεχνικές χαλάρωσης, ειδικό ωτοβελονισμό και με ειδική φυσική καλλυντική αγωγή. Στόχος, τα μόνιμα και διαρκή αποτελέσματα γιατί, κυρίως ο βελονισμός είναι η μόνη μέθοδος που μπορεί να επιτύχει μια δραστηριοποίηση σε υποθαλαμικό επίπεδο και να κλειδώσει πιο γρήγορα και πιο μόνιμα τα αποτελέσματα στην απώλεια βάρους. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως με τις ειδικές τεχνικές ωτοβελονισμού που είναι αναπόσπαστο και ουσιαστικό κομμάτι της όλης θεραπευτικής προσέγγισης.

Η Dr Παπακωνσταντίνου Ευφροσύνη είναι Ολιστικός ιατρός – παθολόγος, Ομοιοπαθητικός & Βελονίστρια, πρώην πρόεδρος επιστημονικής επιτροπής Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Βελονισμού, τέως ιατρός νοσοκομείου Ευαγγελισμός, διπλωματούχος Ωτοβελονισμού &  Αισθητικού Βελονισμού., Ειδική σε φυσικές θεραπευτικές μεθόδους Φυτοθεραπείας, Αρωματοθεραπείας, καθηγήτρια ωτοβελονισμού  G.S.A.T.N.( μελος της F.I.S.A. Ένωσης Ιατρικών Ιταλικών Σχολών Βελονισμού), ειδική στην ομοιοσυνιατρική, ομοτοξικολογία.

 

  VIDEO

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτερα – Πεμπτη 5:00μμ – 8:00μμ

  2107517837 – 6937066638

 ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ

Κλείστε Ραντεβού

Το Ιατρείο μας λειτουργεί στο Παλαιό Φάληρο στην οδό Aχιλλέως 7-9 (απέναντι απο την στάση Μουσών του τραμ).
TK 17562, Τηλέφωνο: 2107517837-6937066638