Ανώδυνος βελονισμός χωρίς βελόνες

Ανώδυνος βελονισμός χωρίς βελόνες 2017-10-02T12:33:09+00:00

Project Description

Ανώδυνος βελονισμός χωρίς βελόνες

Εκτός από τη χρήση βελονών τα βελονιστικά σημεία μπορούν να διεγερθούν με απόλυτα φυσικούς τρόπους, ανώδυνους και ευχάριστους. Μια τέτοια διέγερση γίνεται μέσω θερμότητας, χρησιμοποιώντας πούρο μόξας, που είναι ένα φυτικό stick από αψιθιά (Artemisia vulgaris), ως κύριο συστατικό.

Άλλος τρόπος είναι η χρήση ήχου μέσω δονήσεων που προκαλούνται από ειδικά διαπασών, τα οποία μεταδίδουν ηχητικές δονήσεις στα σημεία βελονισμού.

Άλλος τρόπος είναι η χρήση laser και ιδιαίτερα τύπου led με χρωμοθεραπεία ταυτόχρονα, δηλαδή έγχρωμου laser (πράσινο, κόκκινο, κλπ). Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ειδικές κατασκευές από φυσικά υλικά, που μπορούν να τοποθετηθούν θερμαινόμενα στα σημεία βελονισμού με ταυτόχρονη χρήση αιθέριων ελαίων και ομοιοπαθητικών ουσιών.

Σε ειδικές περιπτώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ειδικές θερμαινόμενες βεντούζες, οι οποίες τοποθετούνται σε ειδικά σημεία του σώματος, και κυρίως στην πλάτη, για τη θεραπεία πολλών παθήσεων. Ένας ιδιαίτερος τύπος χρήσης βεντούζας γίνεται για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας.

Διεγείρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο και ενεργοποιούνται τα διάφορα ενεργειακά κανάλια – μεσημβρινοί, κατά μήκος των οποίων γίνεται η εναπόθεση λίπους και τοξινών με αποτέλεσμα τη δημιουργία φλεγμονής, συσσώρευσης και κατακράτησης υγρών και εν τέλει τη δυσάρεστη όψη του δέρματος σαν φλούδα πορτοκαλιού.

VIDEO

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτερα – Πεμπτη 5:00μμ – 8:00μμ

2107517837 – 6937066638

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ

Κλείστε Ραντεβού

Το Ιατρείο μας λειτουργεί στο Παλαιό Φάληρο στην οδό Aχιλλέως 7-9 (απέναντι απο την στάση Μουσών του τραμ).
TK 17562, Τηλέφωνο: 2107517837-6937066638