Διαγνωστικό βιοηλεκτρικό test

Διαγνωστικό βιοηλεκτρικό test 2017-10-02T12:40:03+00:00

Project Description

Διαγνωστικό βιοηλεκτρικό test

Αναλογικό σύστημα για την εξέταση βιο-ενέργειας, τροφικής δυσανεξίας, και ηλεκτρο-βελονισμού σύμφωνα με τη μέθοδο Voll.

Τεχνική και λειτουργική περιγραφή

Οι αρχές της κινεζικής ιατρικής και του βελονισμού αξιοποιήθηκαν με τις ανακαλύψεις της κβαντικής φυσικής και της βιο-κυβερνητικής. Η βιο-ενεργειακή ιατρική δημιούργησε νέες διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές με τη βοήθεια πολύπλοκων βιοηλεκτρικών συσκευών που χρησιμοποιούν σήμερα ομοιοπαθητικοί και βελονιστές γιατροί.

EAV

Elettro Agopuntura secondo Voll ( Ηλεκτρο-βελονισμός σύμφωνα με τον Voll): είναι ένα βιοηλεκτρικό εργαλείο ικανό να αναγνωρίζει ενεργειακές ανωμαλίες και διαταραχές του οργανισμού , τροφικές αλλεργίες και δυσανεξίες, μετρώντας τον βιοηλεκτρισμό διάφορων σημείων του βελονισμού στα χέρια και στα πόδια.

Το EAV ελέγχει τον τρόπο που ένα σημείο μπορεί να μπλοκάρει, να συσσωρεύει ή να σπαταλά την ενέργεια που παράγει το ίδιο το όργανο.

Κατά την εξέταση, ο ασθενής σφίγγει στο χέρι του ένα ηλεκτρόδιο (αρνητικό πόλο) ενώ ο γιατρός πιέζει την απόληξή του άλλου ηλεκτροδίου (θετικό πόλο), πάνω στα σημεία των χεριών και των ποδιών  που αντιστοιχούν σε σημεία ενεργειακά του κάθε μεσημβρινού ,που αναλογεί στο  όργανο ,που θέλει να εξετάσει την λειτουργία του.

Πως δρα

Σύμφωνα με τη φυσική, ο ανθρώπινος οργανισμός αντιδρά σε μεμονωμένα ηλεκτρομαγνητικά κβάντα αντηχώντας σε κάποιες συχνότητες. Εκπέμποντας ηλεκτρομαγνητικά κύματα στον οργανισμό, μεταδίδονται στο εσωτερικό του κατά μήκος νηματίων αποτελούμενων από εκατοντάδες μικρομόρια.

Οι γραμμές διοχέτευσης φαίνεται να συμπίπτουν με τις γραμμές του βελονισμού: σε περίπτωση εναπόθεσης τοξινών στους ιστούς, στο κύκλωμα ενέργειας μπορούν να υπάρξουν διακοπές ή εμφράξεις. Οι γραμμές, όντας ηλεκτρικά αγώγιμες, μετρώνται στα σημεία απόληξής τους και σε άλλα σημεία όπου δοκιμάζεται η αντοχή ή η ηλεκτρική τους χωρητικότητα, επιτρέποντας να εξεταστεί η κατάσταση των οργάνων και οι σχετικές λειτουργίες του σώματος. Είναι δυνατόν έτσι να γίνει ένας γενικός έλεγχος του οργανισμού.

Διαγνωστικές προσεγγίσεις μέσω του Ηλεκρομαγνητικού ΤΕΣΤ

Στο ιατρείο υπάρχει δυνατότητα διαγνωστικής προσέγγισης με δύο διαφορετικές μεθόδους, που βασίζονται στην ηλεκτρομαγνητική προσέγγιση μέσω δύο διαφορετικών ηλεκτρομαγνητικών μηχανημάτων.

Μέσω και των δύο μεθόδων διευκολύνεται η γιατρός να εκτιμήσει πληρέστερα:

 • Κατάσταση και λειτουργία οργάνων όλου του ανθρώπινου οργανισμού – και θεραπευτική προσέγγιση
 • Διάγνωση ασθενειών χάρη στην ανοσολογική τους προσέγγιση, όπως και προδιάθεση για τις αντίστοιχες ασθένειες – και θεραπευτική αντιμετώπιση
 • Προδιάθεση – διάγνωση – θεραπεία αλλεργιών
 • Εύρεση και θεραπεία δυσανεξίας ή αλλεργίας (σε τρόφιμα, ουσίες, σκόνες, χημικά, συντηρητικά, φάρμακα, κατηγορίες τροφών κ.λπ) – Ειδικό Αλλεργικό TEST
 • Ειδική Ανοσολογική Προσέγγιση –Ειδικό Ανοσολογικό TEST
 • Ανίχνευση έλλειψης βιταμινών
 • Ανίχνευση έλλειψης μικροστοιχείων
 • Ανίχνευση βαρέων μετάλλων-γεωπαθητικού στρες – ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας
 • Αξιολόγηση ανοσολογικού-ενδοκρινολογικού-νευρικού-ψυχικού συστήματος
 • Μέτρηση του βασικού μεταβολισμού
 • Εκτίμηση καρδιοαγγειακής λειτουργίας
 • Εκτίμηση κατάστασης της μνήμης του ασθενούς

  VIDEO

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτερα – Πεμπτη 5:00μμ – 8:00μμ

  2107517837 – 6937066638

 ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ

Κλείστε Ραντεβού

Το Ιατρείο μας λειτουργεί στο Παλαιό Φάληρο στην οδό Aχιλλέως 7-9 (απέναντι απο την στάση Μουσών του τραμ).
TK 17562, Τηλέφωνο: 2107517837-6937066638