Τέστ Ευαισθησίας – Αλλεργιών

Τέστ Ευαισθησίας – Αλλεργιών 2017-10-02T12:25:42+00:00

Project Description

Τέστ Ευαισθησίας – Αλλεργιών

Η εξέταση γίνεται μέσω μυϊκού τεστ με την μέθοδο της εφαρμοσμένης κινησιολογίας. Τεστάρονται φιαλίδια εξέτασης που περιλαμβάνουν:

Γαλακτοκομικά, κρέας, ψάρι, δημητριακά, άλευρα, γλουτίνες, γλυκαντικά, λαχανικά, όσπρια, καρυκεύματα, φρούτα, ξηροί καρποί, χόρτα, κνιδοειδή, σολανοειδή, αγρωστοειδή, ακάρεα και σκόνη, τρίχωμα οικιακών ζώων, αρώματα και μπαχαρικά, αυγό, συντηρητικά και χρωστικά τροφών, κάδμιο, μαγγάνιο, υδράργυρος, ψευδάργυρος, ανιλίνη, ακετόνη, αλουμίνιο, χαλκός, σίδηρος, νικέλιο, αμμωνία, αιθυλική αλκοόλη, μύκητες κ.λπ.
 
ΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΥΣΑΝΕΞΙΕΣ

Τις τελευταίες δεκαετίες ο άνθρωπος χρησιμοποιεί στις καλλιέργειες αντιπαρασιτικά, εντομοκτόνα και λιπάσματα που περιέχουν χημικές ουσίες, ορμόνες και αντιβιοτικά στην κτηνοτροφία, διάφορα προσθετικά στις τροφές, αντιοξειδωτικά, ενισχυτικά γεύσης και πηκτικές ουσίες, γαλακτοποιητικά, οξυντικά, μαγιά, χρωστικά κ.λπ. που βρίσκουμε στις τροφές και στο νερό.
Σε αυτό το παρατεταμένο «τοξινικό στρες» ο οργανισμός αντιδρά μέσω του ανοσοποιητικού συστήματος που σε κάποια άτομα προκαλεί αλλεργική αντίδραση. Σε μερικές περιπτώσεις, αυτές οι παθολογίες μπορούν να αποκτήσουν βαριά χαρακτηριστικά όπως συμβαίνει με το βρογχικό άσθμα, ή βαριές μορφές δερματίτιδας.
 
Όταν οι τροφές περιέχουν πολλά υπολείμματα τοξινών ή δεν είναι εύπεπτες επειδή περιέχουν τεχνητές ουσίες, ο μεταβολισμός τους γίνεται δύσκολος και ατελής: αυτά τα μόρια παραμένουν έτσι ξένα προς τον οργανισμό και προκαλούν μία αντίδραση απόρριψης από το ανοσοποιητικό σύστημα που τις αναγνωρίζει ως εν δυνάμει τοξικές και επικίνδυνες.
Η ανίχνευση δυσανεξίας ή αλλεργίας μέσω της εφαρμοσμένης κινησιολογίας είναι εξαιρετικά ακριβής. Μέσω του μυϊκού τεστ , εξαιτίας των πολύπλοκων νευρομυϊκών συνάψεων ο εγκέφαλος τσεκάρει σε απειροελάχιστα δευτερόλεπτα τι τον βλάπτει και μας δίνει την απάντηση μέσω των μυών. Η ιατρός εκπαιδευμένη στη εφαρμοσμένη κινησιολογία τσεκάρει τους μυς και λαμβάνει σαφή απάντηση για τις αλλεργίες του ασθενούς. Είναι μη επεμβατική μέθοδος και ασφαλής.

  VIDEO

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτερα – Πεμπτη 5:00μμ – 8:00μμ

  2107517837 – 6937066638

 ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ

Κλείστε Ραντεβού

Το Ιατρείο μας λειτουργεί στο Παλαιό Φάληρο στην οδό Aχιλλέως 7-9 (απέναντι απο την στάση Μουσών του τραμ).
TK 17562, Τηλέφωνο: 2107517837-6937066638