Θεραπεία υπογονιμότητας

Θεραπεία υπογονιμότητας 2017-10-02T12:48:14+00:00

Project Description

Θεραπεία υπογονιμότητας

Όπως σε όλες τις καταστάσεις προβλημάτων υγείας  έτσι και εδώ η αντιμετώπιση είναι συνολική .

Γίνετε διερεύνηση  των αιτίων  που πιθανά να προκαλούν το πρόβλημα  π.χ. προβλήματα παραγωγής κινητικότητας αριθμούς σπερματοζωαρίων στον άντρα , παρουσία φλεγμονών του γεννητικού συστήματος όπως π.χ προστατίτιδα κ.λ.π.

Το ίδιο και για την γυναίκα ενδελεχής έλεγχος για εντοπισμό φλεγμονών του γεννητικού συστήματος ( σαλπιγγίτιδες , κολπίτιδες , τραχηλίτιδες  , μητρίτιδες , διερεύνηση ορμονικών διαταραχών όπως π.χ σύνδρομο μικροπολυκιστικών  ωοθηκών  όταν βρεθούν κάποια από αυτά τα αίτια η αντιμετώπιση γίνετε χρησιμοποιώντας μεθόδους της εναλλακτικής ιατρικής π.χ. φυτοθεραπεία ομοιοπαθητική , χρήση κολπικών υποθέτων με αιθέρια έλαια και ειδική θεραπευτική προσέγγιση με βελονισμό και φαρμακοβελονισμό (χρήση ομοιοπαθητικών – ομοτοξικολογικών σκευασμάτων που γίνονται ενέσιμα στα σημεία βελονισμού). Γίνετε επίσης ειδική θεραπευτική προσέγγιση για επίτευξη ευγονικής και αύξηση της γονιμότητας  χρησιμοποιώντας ειδικό βελονιστικό πρωτόκολλο . Στο πρωτόκολλο συμπεριλαμβάνετε και χρήση ειδικού ωτοβελονισμού , που σκοπό έχει την εύρυθμη  λειτουργία του P.N.E.I. (ψυχονευροενδοκρινο ανοσολογικό σύστημα). Αυτό επιτυγχάνετε μέσω της τοποθέτησης ημι μόνιμων βελονών σε ειδικά σημεία έτσι ώστε να επιτυγχάνετε  νεύρο τροποποίηση του πνευμονογαστρικού νεύρου , που στο πτερύγιο του αυτιού εμφανίζετε ( στην κόγχη ) ο μοναδικός εξωτερικός κλάδος του . Η νευροτροποποίηση του πνευμονογαστρικού μας επιτρέπει να επιτυγχάνουμε αντιφλεγμονώδη , ανοσορυθμιστική ,αναλγητική ενδοκρινική και ψυχορυθμιστική  δράση στην γλώσσα των  σημάτων επικοινωνίας με το κεντρικό νευρικό σύστημα μέσω διέγερσης  νευροδιαβιβαστικών ουσιών . Με το ίδιο σκεπτικό υπάρχει ειδική αντιμετώπιση και ενισχυτική υποστήριξη των προσπαθειών της εξωσωματικής γονιμοποίησης  στην οποία υποβάλλονται πολλές γυναίκες στις μέρες μας.

Η χρήση του βελονισμού για βελτίωση της επιτυχίας της FIV (ΙΝ VITRO FERTILINATION ) έχει πολλαπλά μελετηθεί διαπιστωθεί και δημοσιευθεί σε πολλές μελέτες τα τελευταία χρόνια.Οι έρευνες δείχνουν ότι στις Η.Π.Α  ότι το 10% έως 15% έχουν πρόβλημα υπογονιμότητας με επικυρίαρχα υψηλότερα το ποσοστό των γυναικών με ηλικίες  μεγαλύτερες  των 34 ετών. Εξαιτίας του χαμηλού ποσοστού επιτυχίας της FIV ανά κύκλο καθώς επίσης του υψηλού ψυχολογικού και οικονομικού κόστους που συνδέεται  με την FIV πολλοί ασθενείς καταφεύγουν σε εναλλακτικές ιατρικές  μεθόδους(CAM) για να ενισχύσουν την επιτυχία της FIV (Βealetal,1998).Μεταξύ των συμπληρωματικών μεθόδων ο βελονισμός είναι η ποιο συχνά χρησιμοποιούμενη θεραπεία. Ο βελονισμός χρησιμοποιείτε καθόλες τις φάσεις  της  διαδικασίας της εξωσωματικής  γονιμοποίησης  και ιδιαίτερα και κατά την φάση της ωοληψίας αλλά και την φάση της εμβρυομεταφοράς , είναι τεχνικές που σε πολλές κλινικές στο εξωτερικό και ιδίως στην γειτονική Ιταλία είναι καθημερινή πρακτική η συνεργασία βελονιστού και γυναικολόγου .Στα πλαίσια της ευγονικής δίδονται οδηγίες ειδικής προετοιμασίας με διατροφή αποτοξίνωση καθαρισμό του παχέως εντέρου και βελονιστική αντιμετώπιση για μήνες πριν την επιθυμούμενη κύηση .Κατά την κύηση μπορεί να χορηγηθούν ομοιοπαθητικά σκευάσματα που βοηθούν την γυναίκα να είναι ήρεμη υγιής να αντιμετώπιση  προβλήματα ναυτίας και εμέτων ή να μπορέσει να διακόψει το κάπνισμα πράγμα το οποίο είναι απαραίτητο για την υγεία του παιδιού της. Στα πλαίσια δε της προετοιμασίας για τον τοκετό  γίνετε υποστηρικτική αγωγή για εύκολο ανώδυνο και ασφαλή τοκετό με χρήση ομοιοπαθητικών σκευασμάτων.

  VIDEO

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτερα – Πεμπτη 5:00μμ – 8:00μμ

  2107517837 – 6937066638

 ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ

Κλείστε Ραντεβού

Το Ιατρείο μας λειτουργεί στο Παλαιό Φάληρο στην οδό Aχιλλέως 7-9 (απέναντι απο την στάση Μουσών του τραμ).
TK 17562, Τηλέφωνο: 2107517837-6937066638